Contact

Prima pagina - Nucifere.com Proiecte finalizate si in derulare
slide_01 slide_02 slide_03 slide_04 slide_05 slide_06

Favorabilitatea culturii nucului in Romania

Pentru cei interesati am atasat aici un fisier gratuit in care este prezentata  favorabilitatea culturii nucului in Romania.

Varianta cu plata a acestui fisier include,  suplimentar fata de varianta  gratuita, si suprafata de teren arabil  de la nivelul comunelor in cauza , numarul  locuitorilor din respectivele comune , precum si raportul dintre suprafata de teren arabil si numarul de locuitori.

Astfel cei ce doresc sa cumpere terenuri agricole pentru infiintarea unei livezi de nuc isi pot face o imagine cat mai clara asupra disponibilitatii  terenurilor agricole in zonele de interes, potrivit principiui ca acolo unde raportul  dintre suprafata totala de teren arabil si populatie este minim sansele de a gasi teren la preturi rezonabile  sunt scazute, pe cand in zonele unde acest raport este maxim sansele de a gasi un teren potrivit la un pret bun sunt    foarte mari.

Varianta completa a fisierului poate fi obtinuta contracost la pretul de 99 lei + TVA, de la adresa de email iosif.kiss@nucifere.com .

 

21 mai 2012