Contact

Prima pagina - Nucifere.com Proiecte finalizate si in derulare
slide_01 slide_02 slide_03 slide_04 slide_05 slide_06

Ghidul pentru infiintarea livezilor de nuci

Orice persoana care vrea sa isi faca o livada de nuc vrea sa stie ce are de facut inainte de a incepe sa investeasca timp si bani in aceasta directie.

Pentru a veni in ajutorul celor interesati de o asemenea investitie am realizat Ghidul teoretic si practic pentru infiintarea livezilor de nuci.
Coperta ghidului

Acest ghid include si detaliaza in amanuntime patru categorii mari de informatii absolut necesare celor ce doresc sa isi faca propria livada de nuc, si anume:
I Cadrul legislativ
II Factori ce influenteaza covarsitor reusita unei livezi de nuc
1. Clima
2. Solul
3. Apa
4. Materialul saditor
5. Cunostintele de specialitate horticola si aplicarea lor
6. Vecinatatile
III Pasi de parcurs pentru infiintarea unei livezi de nuc
IV Devize de calcul ( model) pentru infiintarea unei livezi de nuc

Studiul acestui ghid formeaza o imagine corecta asupra a ceea ce inseamna si presupune o investitie intr-o livada de nuc si care sunt alternativele de abordare pe care o persoana le are la dispozitie , in functie de timpul disponibil, pregatire de specialitate si nu in ultimul rand de bugetul de investitii avut la dispozitie.

Prin concentrarea informatiei acest Ghid este o unealta pretioasa pentru economisit bani si timp, prin accederea rapida la informatia valida si utila de care un investitor are nevoie inainte de a lua orice decizie legata de valorificarea oportunitatii de a investi intr-o livada de nuc.

Acest Ghid poate fi comandat la adresa iosif.kiss@nucifere.com la pretul de 50 de euro plus TVA, platibili in lei la cursul BNR din ziua platii.